Op sociale media vind je me bij mijn bijnaam "LucasGroen" (ik heb de bijnaam "Lucas" omdat ik van katten hou), ik heb ook de bijnaam "LucasGroenNL". Ik schrijf over hoe te bouwen en te gebruiken Python en wat je doen. Deze blog heeft ook betrekking op Python en ik heb geschreven over het ook, ongeveer 5 keer.

Vanaf 16 juni 2015 ben ik begonnen met het schrijven van deze blog in het Nederlands. Ik leer nog steeds Nederlands, dus ik heb nog wat fouten. De fouten zijn niet erg groot. Dus ik weet nog niet hoe ik ze moet repareren. Hoe dan ook, het spijt me. In ieder geval hoop ik binnenkort Nederlands te kunnen schrijven. Ik ben ook erg blij om te leren over het project waar ik op dit moment aan werk! Ik hoop dat ik deze blog op de hoogte kan houden! Ik ben ook de enige auteur van het project. Dit betekent dat het project mijn verantwoordelijkheid is. Ik weet er niets van.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het creëren van software die gemakkelijk en makkelijk te gebruiken is. Mijn blog is een manier om mijn werk te delen en om mensen te vinden om mee te werken. Ik ben een grote fan van de Linux kernel en een grote fan van de C compiler.

Op een verwante nota, ik ben ook geïnteresseerd in wat kan worden gedaan met multi-proces technologieën. Het laatste wat ik deed over het onderwerp was de Linux multi-kernel project. Ik ben vaak gevraagd of ik geïnteresseerd ben in het. Mijn antwoord is een nadrukkelijk 'ja'. Er zijn verschillende voordelen van het multi-kernel model: het zorgt voor een veel groter scala aan architecturen te ondersteunen, het maakt het gemakkelijk om te draaien op meer dan een computer tegelijk, en het geeft je een breed scala aan multi-proces technologieën. De multi-kernel benadering heeft veel functies die uniek zijn voor het Linux-systeem, zoals het idee dat elke processor een beperkt aantal taken aankan, wat betekent dat multi-processor technologie veel minder overhead heeft dan in sommige andere systemen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een fervent programmeur ben en ik hou ervan om nieuwe ideeën, nieuwe tools, nieuwe concepten te verkennen. Ik hou van nieuwe en interessante dingen te zien, maar ik hou ook van nieuwe dingen die ik anders niet zou kunnen hebben leren.

Als freelancer wil ik graag van het ene project naar het andere kunnen gaan zonder uit het oog te verliezen welke tool ik gebruikte. Dus, als ik een project doe dat erg lang en ingewikkeld is, moet ik mijn keuzetool in de gaten houden, omdat ik een idee wil hebben van hoe ik dit project in de toekomst moet beheren. Daartoe heb ik een lijst samengesteld van de meest populaire en nuttige software die ik heb gebruikt, samen met mijn persoonlijke meningen en aanbevelingen. Om mij te helpen, heb ik mijn volledige contactgegevens opgenomen, zodat als je vragen hebt, je altijd contact met me opnemen.

U vindt alle artikelen die ik heb geschreven over de programmering, en de tools die ik gebruikte, hier.

In 2008 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse krant "De Morgen" over het belang van multitools in moderne Linux systemen. Zoals u zien op de foto, werd ik gevraagd over de voordelen van multitools ten opzichte van hun voorgangers. Ik antwoordde: "De belangrijkste reden is, dat multitools niet draaien in het userland en dus niet kan worden gebruikt als een "achterdeur" in de kernel. Er zijn al andere tools voor multitools, maar ze zijn vaak eigendom of zeer beperkt in de functionaliteit die ze bieden. De multitools die ik wil laten zien zijn de eenvoudigste, de meest nuttige en de meest gebruiksvriendelijke multitools die er zijn."

Als gevolg hiervan worden de meeste van deze nu beschouwd als een "must have" multitool voor systemen met veel RAM en high-speed CPU's. Het belangrijkste voordeel is dat ze in de kernel draaien en dus niet interfereren met de normale werking van het systeem en dus geen extra kernel drivers vereisen.